Welkom - Reisverslag uit Ede, Nederland van Terry Berends - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Ede, Nederland van Terry Berends - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: Terry Berends

Blijf op de hoogte en volg Terry

26 Augustus 2009 | Nederland, Ede

Beste Allemaal, Mijn naam is Terry Berends, eeuwige student Commerciele economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tijdens mijn vorige studie Ondernemer Groothandel en Internationale handel heb ik al drie keer stage gelopen in Nederland. Ook tijdens mijn HBO studie heb ik een succesvolle stage afgerond bij Fortis MeesPierson Private Banking te Amsterdam. Altijd lag mijn interesse al in het buitenland en heb hard gdoor geleerd om ooit een half jaar naar het buitenland te kunnen gaan voor afstuderen.

Over een paar dagen gaat dat eindelijk gebeuren. Ik ga voor een wijnhuis een internationaal marketingplan schrijven als afstudeeropdracht. Wat info kunnen julie zien op: www.zandberg.co.za en ik verblijf in een luxe huis in het hippe gedeelte van Kaapstad: www.miltonlodge.co.za Al mijn belevenissen zal ik op deze site plaatsen. Ik wens jullie allen veel leesplezier!! Cheers! Terry

• 30 Augustus 2009 - 15:24

Anita:

hoi!

Ik wens je een hele goeie reis morgen en een geweldige start op je stageplek. Lijkt me ontzettend leuk wat je gaat doen en ik zal ook met veel plezier al je reisverslagen lezen. Heel veel succes!!!!!!!!

groetjes Anita

• 02 September 2009 - 12:42

Anja Berends:

terry is goed aangekomen maar internet werkt nog niet goed. hij probeert zo snel mogelijk zijn reisverslag bij te werken.

• 02 September 2009 - 19:59

Anne En Tinie:

Hoi kerel, hopen dat je reis goed was en dat je snel bent ingeburgerd. Zijn benieuwd naar je verslag. Groetjes.

• 03 September 2009 - 13:21

Anja Berends:

met terry is alles goed, net bericht gekregen dat hij deze site voorlopig niet kan bijwerken, hij schrijft nu zijn verhalen via hyves.

• 04 September 2009 - 14:44

Marije Berends:

terry zal de reisverhalen via mij doorsturen om hier te plaatsen omdat zuid afrika deze site blokkeert.