een rustig weekje - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Terry Berends - WaarBenJij.nu een rustig weekje - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Terry Berends - WaarBenJij.nu

een rustig weekje

Door: Terry Berends

Blijf op de hoogte en volg Terry

20 Oktober 2009 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hey allemaal,

Hierbij weer een verhaal over mijn belevenissen van afgelopen week. Het weekend in wilderness ging hard qua geld uitgaven dus ik wilde afgelopen weekend wat geld besparen anders ben ik wel heel snel blut. Afgelopen week heb ik eigenlijk alleen maar aan mijn thesis gewerkt om wat achterstant in te halen. In overleg met de website makers hebben wij veel overleg gepleegd hoe we de website willen hebben, ben heel erg benieuwd hoe het eruit gaat zien. Erg leerzaam om een bedrijf op poten te zetten et zo min mogelijk geld.

Afgelopen donderdag zijn we in het diepe gegooid. We moesten naar een hoofdkantoor waar een bedrijfsborrek was van allemaal grote directeuren, een dochteronderneming van Akzo Nobel. We hadden een eigen stand en genoeg wijn om te laten proeven. We begonnen al snel met mensen praatjes te maken en de mensen vonden het leuk en intressant dat we uit nederland kwamen, ook de nodige complimenten gehad over mijn kleding, altijd goed om te horen naturlijk:p

Na enige uren kregen we de smaak te pakken en van onze begeleider mochten we de verdiensten zelf houden, kunnen we weer een maand benzine van betalen, nice nice..daarna zijn we zelf maar aan de bar gaan hangen en kende in no time weer een hoop mensen, was weer een gezellige avond. daarna weer een uur terug rijden naar kaapstad, mja we leven nog haha..

Ik heb wat informatie gevonden over parachutespringen en paragliden wat ik in december wil gaan doen, ben al wat mensen aan het verzamelen die mee willen perhaps. Hoor al van verschillende mensen over de kou in Nederland, wij zitten nu met onze korte broek en slippers te werken aan onze thesis, dus het is hier fantastich zoals ursul de geer zou zeggen.

Ik voel me nu een beetje een oude opa omdat we gisteren aan het kickboksen zijn geweest, stonden we daar als Nederlanders. Ze vonden mijn lange benen erg cool, waardoor ik hard uit kan halen. Ik zit er aan te denken om lessen te nemen, of brazilian jiu jutsu heb ik ook gezien, maar ik vind surfen ook super dus even kijken wat ik verder aan sport ga doen. Ben wel geobsedeerd geraakt door sport. Als ik in de ochtend weg rij zie ik allemaal mensen joggen aan de boulevard in het zonnetje, denk ik pff mensen het is 8u in de morgen. Maar iedereen doet hier echt veel aan sport en leeft veel gezonder. Nja je ziet ook veel dikke mensen die vaste klant zijn bij de MAC haha.. Vanavond ga ik een normale kapper proberen op te zoeken want ik vind mijn haar weer eens te lang worden, dus maar kijken met wat voor een kapsel ik naar buiten loop..

Aankomend weekend gaan we helpen bij een wijnshow, vrijdagavond gaan we de wijn promoten en zaterdag en zondag verkopen zodat we weer wat geld kunnen verkopen. We mogen dit weekend verblijven op het estate, dus weer goed voor mekaar. Na het verkopen een plons in het zwembad en ben weer opgefrist. Verder ga ik de hele week tot sávonds aan mijn verslag werken. Volgend weekend ga ik op safari en jagen, kan niet wachten!!

Ik ga even een luch scoren en weer verder werken aan mn onderzoek, qua foto's houdt mn albums maar in de gate ik upload regelmatig weer wat nieuwe foto's..

Cheers,

Terry

• 21 Oktober 2009 - 07:55

Robin:

je gaat geld verkopen.. ik wil wel die 100 rand kopen voor 20?

Hoor t wel